Haziran 26, 2009

Piril Piril Parliyoruz.....

Bloglarda cok dolasmanin fazileti olsa gerek sevgili STIL DIREKTORU'nun, hobi olarak yaptigi temalari bizlerle paylastigi blog sayfasi Modasal Mevzular 'i gorunce bende kendisinden bana bir tema yapmasini istemistim. Sagolsun canim benide kirmadi ve bana bu yeni yuzumu hazirladi....Guzel olmus dimi???

Hersey degisiyor, stil direktorunun sayesinde bloglarimizda degisiyor...Herkesin istegine gore sikilmadan temalar hazirliyor, sizde bakmak isterseniz buraya tiklayin lutfen...
Canim o kadar seker ki anlatamam, sabirla isteklerime tek tek cevap verdi.....Ve benim tamda istedigim gibi bembeyaz ve isiltili piril piril bir tema hazirladi bana....

Tekrardan cook coook tesekkur ederim sana sevgili Stil Direktoru........

10 yorum:

Adsız dedi ki...

güle güle kullan yeni şablonunu. çok beğendim. stil direktörünün ellerine sağlık. bana da header sözü var :) bakalım ne zaman sıram gelecek.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Çok albenili olmuş, güle güle kullan canım:)

Pembe Tatlar dedi ki...

Harika olmuş canım .....
Mutlu hafta sonları...

kizhatce dedi ki...

çok güzel olmuş pırıl pırıl ve sade..yorumlarına tşkler canım,kocamaaan sevgiler...

Banu dedi ki...

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar....

Sevil Altunel dedi ki...

canım arkadaşım uğrayamadım kusuruma bakma.. ama epeydir çektiğim ağrılar neticesinde mide ve safra kesesi operasyonu geçirdim.yeni yeni iyileşiyorum.yokluğumda bile mesaj yazmana çok sevindim.teşekkür ederim.yine harika lezzetler yaratmışsın.ellerine emeğine sağlık.herşey gönlünce olsun.sevgilerimle.

mutfaktakizaman dedi ki...

canim cok guzell olmuss isil isil blog ismini yansitmiss harika ben bayildimm gule gule kullan canimm bu arada gecmis olsun umarim daha iyicesindirr..

canim ugrayamassam affet olurmu izin vaktim yaklasti ayin 7si TR ye ucuyorumm, hazirlik falan derken bi telastir gidiyooo..bu sene izninizyokmus sanirim sana bol bol memleket havasi getiririm eger istersennn;)))

sevgiler canimm

Stil Direktoru dedi ki...

Ben teşekkür ederim güzelim, elbette sıkılmadan soracağım mühim olan içine sinmesi. Sevgiler.

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

çok çok çok beğendim:)
güle güle kullan şekerim
öpüyorummmm

Unknown dedi ki...

candır stil direktörü can...cok sanslıyım onun gibi arkadasım var:)
süper olmus cnm teman güle güle kullan)