Mayıs 28, 2009

BURALARDAYIM VE BIRAZ DAGILDIM..

Merhabalar

Gecen haftadan beri yok oldum ortalardan. Gecenki yazimda da bahsetmistim kizimin hastaligindan , iste o sebepten hafta sonundan beri hastanede tedavideyiz. Aslinda alirlarken 1 gunluk dediler ama maalesef yakaladilarmi birakmiyorlar. Tabii bu isin sakasi ama yinede kaldigimiza sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.Tabiiki de iyi olmadan taburcu etmemeleri daha sevinilecek birsey ama obur taraftan buyuk kiziminda hasta olusu ve onunla ilgilenememem, beni ikiye boldu. Esim yanimizda Allahtan da o mesgul oluyor. Tabiki sagolsun halasi birakmadi, ama getir gotur derken.... O da bu havalardan nasibini aldi ve Ceren gibi solunum yollarindan rahatsizlandi. Kucuk kizimda ise ne oldugunu bilmedikleri yuksek ates ,kulak tikanikligi ,istahsizlik derken birsuru tahlil sonucu ve kulaklarindaki tikanikligin acilmasi ile orta kulak iltihabi oldugu anlasildi.Daha oncede bebekkende surekli o yuzden hastalandiginda biraz bilgim vardi. Kulaklarinin tikanikligindan orta kulaktaki iltihaplanmayi gorememis doktoru ve antibiyotik vermedi tedavisi icin. O gecen surede de antibiyotik olmadigi icin atesi hic dusmedi.Tabii bizde bol bol acillere tasindik. Surekli ilaclar suruplar yinede dusmedi atesi en son 40.5 gorduk termometrede...Allahtan hastanede idik o zamanda. Iste herseyde bir hayir var derler ya, bizde ikinciye gittigimizde acil servise hastaneye aldilarki tedavisi basladi. Yoksa yavrum atesler icindeydi gunlerce....Simdi iki antibiyotik ile tedavisi devam ediyor.Ilaclar, ilaclar, ilaclar.......Ici disi ilac oldu kizimin. Basa gelen cekilir artik napalim.
Bu arada bende hastanede bos durmadim. Bitiremedigim ve kimisini okuyamadigim kitaplarimi ve dergilerimi okudum.Allahin guzel isimlerini ezberleyebildim orada (artik ezberimde) malum bos zaman coktu. Ziyaretime gelen arkadaslarim oldu yalniz kalmadim.
Tabiki sizlerden uzak kaldim.Pc yanimda olmasa da cep telefonu ile internete baglandim bende, Hepinizi takip ettim fakat yorum birakamadim pek...Simdi de esim beni, cok bunaldin diyerek eve yolladi ve bende evi toparlayip, camasir makinesine camasirlari atip birazda yemek yapip hemen buraya kactim. Belki merak eden arkadaslar varsa diye bi haber yollayim bizden dedim...Simdilik hoscakalin hepiniz, birdahaki yazimi insallah kizim taburcu olunca yazarim ( umarim..) ....

15 yorum:

Ayşe'nin Mutfağı dedi ki...

MERHABA KIZINIZA GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH KISA SÜREDE İYİLEŞİR TABRCU OLUR
YALNIZ SİZİ KORKUTMAK İSTEMEM AMA AMAN İHMAL ETMEYİN TEDAVİSİNİ TAMAMLAYIN SIK SIK TA GÜZEL BİR DR KONTROL ETTİRİN. BENİM KARDEŞİM KÜÇÜKKEN GÜZEL TADAVİ EDİLMEMİŞ VE İLTİHAP İLERLEMİŞ KULAĞINDA SORUNLARA NEDEN OLDU VE GEÇEN SENE AĞIR BİR AMELİYAT GEÇİRDİ.


AMA SAKIN YALNIŞ ANLAMAYIN BUNLARI KORKUTMAK İÇİN YAZMADIM İHMAL ETMEYİN DİYE...

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN KIZINIZA ACİL ŞİFALRA DİLİYORUM SEVGİLER

Pembe Tatlar dedi ki...

Çok geçmiş olsunn..
İnşlh en kısa zamanda eski sağlığına kavuşurr....

İnci Yemek dedi ki...

çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim allah sanada bakmak için güç ve sabır versin işallah.sevgiler.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Rabbim acil şifalar nasip etsin canım, inşallah geçer tez zamanda..

Sana da kolaylıklar diliyorum..

balböcükleri dedi ki...

geçmiş olsun canım onlara bişi olmasın bize olsun

kirazdünyası dedi ki...

çok geçmiş olsun,umarım kısa zamanda kızın sağlığına kavuşur...

sevgiler

anka dedi ki...

Canım mailleşiyoruz ama burdan da yamak istedim.Tekrar çok geçmiş olsun.Umarım bu gün taburcu olmuşsunuzdur.Sevgilerimle,öpüyorumm.

Banu dedi ki...

Yorumlari ile gecmis olsun dileklerini ileten tum arkadaslara cok tesekkur ederim..
Sevgili Ayse Hanim, tavsiyenize tesekkurler ayni zamanda. Evet haklisiniz fakat kulak doktoruna bile gittigimizde, cok onemli degil demisti. Yinede bazen vucudu tekrarlyormus hassa olduklarindan.
Herkese sevgiler, hoscakalin..

Primarima dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım;allah acil şifalar versin her iki kızınada.

Adsız dedi ki...

çok çok geçmiş olsun..

Adsız dedi ki...

canım yaaa kıyama ben ona :(
cok gecmış olsun canım benım...en kısa zamanda iyileşsin ve hiç hatırlamayın bu gunlerı...

atesböcegi dedi ki...

canım hemşerim büyük geçmişler olsun. Kızına acil şifalar diliyorum. Sende demek hastalıklarla boğuşuyorsun. Bende merak etmiştim nerelerdesin diye.sonku yazına nedense yorumda bırakılmıyordu artık benim sohbet kutusuna sana mesaj yazmıştım okursun inşallah diye. İnşallah bir an evvel hastalıklardan kurtuluruz benim oğlanda bronşit kızında kulakları iltaplı ve ateşleniyor.dağılmış vaziyetteyim yani ve halinden çok iyi anlıyorum canım.kocaman öptüm

Hatice dedi ki...

geçmiş olsun Banu, acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa zamanda iyileşirler...

Stil Direktoru dedi ki...

Banucum çok geçmiş olsun tez şifalar dilerim Kıbrısdan yeni döndüm malum haftaya temaları sırayla yapmaya başlayacağım. Sevgiler.

Disalce dedi ki...

canım çok çok geçmiş olsun..ne kadar üzüldüm bilemezsin...

ne derler....Allah hastaneye düşürmesin ,onsuzda bırakmasın...ne kadar doğru...Rabbim beterinden korusun...

çok öpüyorum seni..acil şifalar diliyorum ...