Mayıs 07, 2009

Prensesim Bugun Dogdu


Evet benim kucuk prensesim bugun dogdu..

Canim kizim 4 yil once bugun oglen 14.50 sularinda annesinin zoruyla dunyaya gozlerini acmisti.Evet yanlis okumadiniz benim zorumla.Kucuk hanim yerinde o kadar rahatmiski bu dunyaya gelmeyi geciktirdide geciktirdi.Doktorumuzun bize verdigi dogum tarihimizden 5 gun sonra suni sanci verilerek dunyaya geldi.Yani ben gule oynaya dogum yapma randevumuza gitmistim o sabah.O zaman buyuk kizim 2,5 yasindaydi..

Biz hicbirsey anlamadan zaman cok cabuk geciyor. Ne yapsakta gecirilen zamanlarin kiymetini daha bi iyi anlasak acaba...Bazen bagrismalar, bazen gulusmeler derken hooop bir bakiyosun arkana nelerde yasanmis, bitmis ve baska maceralar ve yasanacak neler neleeeeeer var kimbilir.

Bugun sabah kahvaltida esimle konusurken ben cigdem ve ceren in hangi gun hangi saatlerde dogduklarini bir cirpida sayiverince anneligin ve babaligin farki cikiverdi ortaya.

Evet bu blogu acmamdaki en buyuk sebep kizlarimin hayatlarinda gecen mutlu anilari burada hem sizlerle, hem uzaktaki ailemle hemde ileride onlarla paylasmakti.Oyle bir gun bugun.

Canim kizimiz iyiki dogdun kucuk cadimiz.Simdiden buyudugunde nasil bir genckiz olacagini cok merak ediyoruz babanla...Keske hep bu yaslarda kalsaniz. Sizin birgun buyuyeceginizi ve kendi kararlarini kendileri veren bireyler olacaginizi dusundukce icim cizz ediyor neden bilmem????

Allah size uzun ve hayirli bir omur versin....

Evet arkadaslar, simdi diyeceksiniz kuru kuru bir yazimi yazdin diye.Hafta ici oldugundan dolayi kizimin yasgununu kuzenleri ve arkadaslari ile birlikte cumartesi gunu kutlamaya karar verdik.

Cumartesiden sonra gorusmek uzere, HOSCAKALIN..

9 yorum:

saniyesultan dedi ki...

NİCE YILLARA.....DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN...

Banu dedi ki...

Tesekkurler Saniye Hanim
Mutlu oldum..Yine beklerim sizi.

Hatice dedi ki...

merhaba Banu..
küçük kızının doğum günü kutlu olsun, sağlıklı, başarılı, huzurlu ve mutlu nice yıllara erişsin...
güzel bir hafta sonu diliyorum...
sevgiler...

Banu dedi ki...

Guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim.Ayrica ziyertiniz icinde....
Tesekkurler.

Primarima dedi ki...

Kutluyorum güzel kızını:)Nice güzel yaşları olsun inşallah:)

Stil Direktoru dedi ki...

Banu selam kızınıza nice seneler. Sorunuza gelince de; sorma hemde feci yoğunum. Sırada Özge'nin teması var ama daha ona bile bakamadım. Biraz yoğun bir iki hafta geçireceğim mümkün olduğu en kısa sürede ilgileneceğimden emin ol.Sevgiler

Adsız dedi ki...

nice senelere saglıklı,huzurlu,mutlu yıllarda sevdikleri ve onu sevenlerle beraber olur..
sevgiler dogum gununuz kutlu olsun

Sürpriz/Özlem dedi ki...

Merhaba canım Kızının geçmiş doğum gününü kutların Allah ömür versin Seninde anneler günün kutlu olsun Sevdiklerinle sağlıcakla kal

Sürpriz/Özlem

Banu dedi ki...

Guzel dilekte bulunan sevgili arkadaslarim, hepinize candan yurekten tesekkur ederim.Yorumlarinizla beni cok ama cok mutlu ettiniz.Hepinize tek tek tesekkur ederim..Anneler gununuz kutlu olsun..