Mayıs 12, 2009

KIZIMIN YAS GUNUNDEN..


Merhabalar,

Gecenki yazimdada bahsetmistim, cumartesi kizimin yasgununu kutlayacagiz diye.Iste cumartesi gunu kuzenlerini cagirdik ve kendi aralarinda sadece bir mum ufleme partisi yaptik.Yani pek bir parti havasinda gecmedi aslinda cocuklar kucuk oldukleri icin kendi aralarinda oyunlar oynadilar. Benimde istedigim buydu zaten, cocuklarla eglensinler.Yoksa oyle kelli felli birsey olmadi. Biz buyuklerdende sadece kayinvalidem ve kizimin ortanca halasi vardi.Aksama da diger halalari, enisteler,dedemiz ve tabiiki babamiz geldiler.Biz Ceren in pastasini gunduzden kesmistik.Aksamada gelenlere ikram yaptik .

Gunduzden cocuklar pasta ile beraber pogaca, salata ve bilimum ivir zivir aburcubur ne varsa huplettiler.Yani ben pek cikarmam evdede bulundurmak istemem o tur zararli yiyecek fakat o gun torpil gectik cocuklara onlarda sevine sevine yediler..

Bizim tabaklarimizda ise;

Dereotlu tulum peynirli corekler(nefisti..)

Patates salatasi

Truff

ve tabiiki pastamiz vardi

Guzel bir aksam oldu, zira coktandir boyle toplanamiyorduk.Malum aile kalabalik olunca.Esimgiller 5 kardesler, 4 kiz ve birde esim.Eee her ailede de 2 ser cocuk olunca siz dusunun cumburtumuzu( hepside 1 er yas ara ile) 8 tane bucurukle ( 1 tane daha yolda geliyor) biz kolay kolay oturupta muhabbet edemiyoruz yani cocuklar konusuyor biz dinliyoruz..Cumartesi istisnaydi cunku cocuklar masallaah pek uslulardi.

Guzel bir aksamdi cocuklarin uykulari gelince erken bitti.Tabii o kadar kosmacadan sonra da yorulmaca geliyor arkadan.

Tarifleri diger postta gonderirim insallah...

HOSCAKALIN.....

8 yorum:

anka dedi ki...

Prensesine nice sağlıklı,mutlu yaşlar diliyorum canım.Güzel bir doğumgünü olmuş.Diyette olduğum için mönüyle bi ilgilendimki sorma :) nasıl canım çektiii of off :)

Banu dedi ki...

Ah ankacim
Birde ben baslasam o diyete...ne guzel olacak daaaa. bu sefer nedense pek bi hirssizim niye bende anlamadim! Guzel dileklerin icin sagol canim.

atesböcegi dedi ki...

prensesinin yeni yasi kutlu olsun canim. baya bir cümbüs varmis sizde. ne güzel aile bir arada. nice mutlu yillara canim. sevgilerimi gönderiyorum

Banu dedi ki...

Sagol ummuhancim guzel dileklerin icin bende de sana sevgiler..

Primarima dedi ki...

Blog şablonu hakkında;o sıteden gereken kodları kopyaladıkdan hemen sonra, bloguna gelıp gadget ekle secenegıne tıkla, html java script ekle var, onu sec ve oraya yapıstır kaydet,hiç bişsey yazma başlıgına fılan sadece gadgetı ekle o kadar... hepsı bu kadar egerkı anlamadım dersen daha detaylı anlatırım bana bır haber yolla.

Primarima dedi ki...

Tekrar kızına mutluluklar diliyorum:)

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım guzel kızına uzun ve saglıklı omurler dılıyorum.Sevgılerımle

balböcükleri dedi ki...

doğum günü kutlu olsun cadının.sende aramıza hoş geldin senin damatların benimde gelinlerim olacak inş.gerçi ben doğurgan hatunlardanmışın öyle diyolar:)heran herşey olabilir:Dbuluşmak yazışmak dileğiyle en kısa zamanda ekliyeceği acemiyim biraz o işleri kız kardeşim yapıyor.sevgilerr