Mayıs 09, 2009

ANNELER GUNU DIYE BI GUN ....


Ahhhhhhhhhh ahhh.....

Anne olunca anladim annecigimin kiymetini , onu daha cok sevdigimi daha iyi anladim.Zaten butun evlatlar boyle degilmidir...Kizlar evlenir gider , erkekler askere gider AHH ANNEMM DE ANNEEEM der dimi. Ben aileme doyamaistim daha amaaa deme sansim yok artik. Istesemde gelmeyecek onlarla oldugum zamanlar yilin belli zamanlarini onlarla gecirebilmek sadece acelece neyin nasil oldugunu anlamadan gecen " izin " vakti ....Giderken heyecanla umitle..Donusunde yolda sessiz sessiz aglamalar icten birr offff cekis... O anlari yasamak istemiyorum hep giden olayim hic arkasindan ugurlanan olmayayim donecek zorunda olan olmayayim.Olabilirmiyimki bundan sonra Hicccccccccccc sanmiyorum iki cocuk ve bir adet koca ile nereye donmiyceksin..Dogdugun yer degil, doydugun yer deniyor anne tarafindan ama kizi bunu anlamak istemiyor. O orada doymuyor ki, anne sevgisine baba sevgisine kardes muhabbetine ac!!! Gun geliyor kendi cocuklari esi bile avutmuyor dindirmiyor yuregindeki hasreti... Ama kader iste , gelde uzulme... Hayatta sevinclerden cok uzuntu var bence...

Cooook isterdim hala 19 yasinda olup baba evinde odamda kardesimle geceleri sessiz sessiz muhabbet etmeyi, sabahlari uyandigimda alt katta oturan ananemin kizartma kokusunu duymayi " annee asagidayim benn" diyerek merdivenleri kosarak inmeyi....Offffffff offfffffff

Annecim sen bu satirlarimi okuma tamammi...

Annecim seni cok seviyorum babacim senide tum ailemi..

Ama bugun anneler gunu . Oyuzden anneme torpil gececegim. Teyzecigime ve aramadigim icin bana kusen biricik ANANECIGIME ( soz sabah kalkinca seni arayacagim( bu arada saat 00:39)...

Birde KENDIME:):)

Annecigim beni dunyaya getirdigin icin cooookk tesekkur ederim .Kucukken vede bebekken seni uzdugum icin ise beni affet olurmu:)

ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN BIRICIK ANNECIGIM,

TEYZECIGIM VE ANANECIGIM..

Ayyy az kalsin kayinvalidemi unutuyordum.Onada cok tesekkur ederim esimi dunyaya getirip yetistirip cocuklarimin babasi olmasina vesile oldugu icin, anneler gunun kutlu olsun.

Birde bloguma ugrayip beni ziyaret eden butun arkadaslariminda anneler gununu kutluyorum(tum anne olanlarin ve bir gun anne olacaklarin)
NOT: resimlerde; yukari sagdakiler ben kardesim ve annem ,ortadaki , annecim ve babacim,alt sagdaki ananecim ve dedecim, alttaki ortadakiler annem ve teyzem , yukarida solda benim cadilar , veeee altta soldakiler kardesimin , benim ve birde teyzemin kizinin kucukluk resimlerimiz....
HOSCAKALIN..

6 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Hep derler ya zaten "anne olunca anlarsın" diye.. Aynen öyle..

Rabbim aradaki mesafeleri kapatsın inşallah..

Günün kutlu olsun..

anka dedi ki...

Merhaba :) Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) Anneyim ben de 2 oğlum var.Anneler Gününü kutluyorum öpüyorum ve takibe alıyorum tabiiki :) ..sevgilerimle.

NiNo dedi ki...

nice mutlu anneler gunu olsun

Adsız dedi ki...

canim ozlemi bende cok iyi bilirim

o izinleri iplen cekesirn birde bakarsin ki su gibi akip gecmis gunler
sonra ,sonra yine kaldigin yerden devam

annelerin gunun kutluz olsun canim

www.yenitadlar.blogcu.com

atesböcegi dedi ki...

canim gecte olsa anneler günün kutlarim. dün benim bloga cevaplari biraktim sanada ugrayip haber verecektim elimde cep telefonu seni sitene bagli halde uyumusum.
Simdi tam sana not birakacaktim kalplerimiz birmis sen önce davranmissin.
canim cevaplari blogumda okumussundur. Foto albümünü Türkiye´dede yapiyorlarmi bilemiyorum. Ordada cikmistir belki.
"takip ettiklerim" kösesini baktim ayarlamissin bile. Benim anlatmama gerek kalmadi. Hizlisin sen hizli cözmüssün sen bu isi.

Bende Almanyada dogdum büyüdüm ama Eskisehirin Camlica Mahallesinde kaldik hep yazdan yaza iste.
Bakalim nasipse haziranda yine izine gidecegiz. Bu kez trenle kismet olursa.

Eskisehirin güzelligi hakkinda yazmissin benim bloga. oraya cevabi birakiyorum canim. bazen bilemiyorum seninkine mi benimkine mi yazayim diye :)
Bende ESES´in yeni görüntülerine yer vermek istiyorum blogumda. Hazirlik asamasinda daha. Zaman aliyor baya. zaten iki cocukla hic bir yere yetisemez oldum. canim lafi uzatmayayim. Gün biter benim lafim bitmez cünkü :)
kocaman sevgiler canim.

Banu dedi ki...

Yorum birakip anneler gunumu kutlayan sevgili arkadaslarima coook tesekkur ederim hepinize...