Mart 14, 2008

Bunlar kizlarim


Tekrar merhaba
Sizleri kizlarimla tanistirmak istedim her anne gibi onlarda benim dunya yemislerim..
hergun yesem doymam herhalde.........

5 yorum:

Müge Hüner dedi ki...

Banucum;
Hayırlı olsun blogun, aramıza hoşgeldin, sen öncelikle ne tarz bir blog yapmak istediğine karar ver canım.
Destek konusunda elimden gelen herşeyi yaparım, emin ol buna. Bana özelden mail de atabilirsin, sorularına yanıt veririm elimden geldiğince.
Sevgilerimle.

Banu dedi ki...

Tesekkurler MUgecigim Sayfandan ulastim sana Ilgilendigin icin cok tesekkur ederim
SEVGILERIMLE..

Müge Hüner dedi ki...

Banucum;
Bloggerin, ayarlar bölümünde yorumlar diye bir buton var. Oradan yapıyorsun. istersen yorumlarını onaylamalı yaparsın, yorumlar önce sana mail olarak gelir (belirtilen kutucuğa mail adresini yazarsın), sen "yayımla" dersen, yayınlanır.

Sen bir yazı yazdığında altında etiketler diye bir satır var, mesela oraya "Kurabiyeler" yazdın, artık kurabiye kategorin oldu demektir:) Daha sonra her kurabiye yazısı yazdığında, yazı gönderme bölümünde Etiketler oluşacak, ve seçtiğin etikette tariflerin ve yazıların kategorize olmus olacak. Biraz karışık görünüyor ama asla değil, bir kere yapınca mantığını hemen anlıyorsun zaten. Resimli arşiv için ise ben sana mail ile kod gönderirim, nereye koyacağını da söylerim. ama önce biraz kategori olussun, simdi olmaz.
Öperim.

Banu dedi ki...

Mugecigim cok sagol canim galiba cozumledim ve oldu. Biraz karistirinca cikiyor ortaya biseyler. Destek oldugun icin cok sagol.
Bende seni optum kendine iyi bak canim....

dolunay dedi ki...

ablaaaaaa hayırlı olsun kız yerim seni yafrım:D ee benimde resmimi koy oraya:D